Мария Бакалова и Валери бяха на снимките на „Игри на волята“

Мария Бакалова, българската актриса с номинация за „Оскар“, се озова на снимачната площадка на най-мащабното риалити в България – „Игри на волята“. Тя бе забелязана да наблюдава отблизо снимачния процес на новия сезон, който ще превземе ефира тази есен.

Холивудската сензация беше в компанията на нейния любим – участникът от сезон 4 на „Игри на волята“ и син на златна олимпийската медалистка Мария Гроздева – Валери Григоров. Влюбената двойка пристигна от САЩ неотдавна, а преди дни празнува със семейството на Валери рождения ден на неговия баща – Валери Григоров – старши.

Те използваха първия слънчев уикенд, за да се разходят до южното Черноморие. Заедно с тях имаше и други участници от миналия сезон на „Игри на волята“, които също бяха любопитни да разберат дали новите битки са още по-ожесточени, от тези, пред които те се изправиха миналата година.

Валери запази близко приятелство с част от тях и продължават да споделят общата си страст към екстремното приключение „Игри на волята“. Докато наблюдаваха зрелищна битка на Арената, те не спираха да коментират играта на новите участници. Мария също запалено се включи в обсъждането на битката, предава NOVA.

Previous post 7 неща, които ви пречат да срещнете мъжа на живота си
Next post Вдовицата на Шарлопов взе диплома за психолог