Мария Бакалова и Нина Добрев се събраха в Кан, снимката – хит в интернет

Две от най-успешните български актриси – Нина Добрев и Мария Бакалова се срещнаха на червения килим на финофестивала в Кан.

Звездата от „Борат 2“ е на бляскавото събитие за представянето на филма „Жените наистина плачат“ на в който играе главната роля. Лентата бе селектирана в „Особен поглед“ на фестивала в Кан и вече трупа първи впечатления.

Снимката на двете красавици, която предизвика истински фурор в онлайн пространството, беше публикувана в Инстаграм от Мария Бакалова, която сподели, че е горда и много щастлива от срещата със своята сънародничка.

„България се гордее и с двете ви“, категорични са потребителите в Инстаграм.

Миналата година благотворителното събитие, на което се събират средства за борба срещу СПИН, не се проведе. Този път гости на amfAR пък бяха едва 400 души, като обикновено те са над 900. Галата се провежда от 27 години насам и в историята си е събрала над 198 милиона евро.

Макар Нина да израства в Канада и да опрделя себе си като канадка, тя е родена в София и често идва, в страната ни, за да посети своите роднини. Освен това звездата от „Дневниците на вампира“ се справя чудесно с българския и неведнъж демонстрира знанията си в най-гледаните тв предавнания по света.

Previous post Актьорът Тончо Токмакчиев се подложи на операция
Next post Дъщерята на Кака Лара се омъжи