Мария Бакалова ще се снима в нов холивудски трилър

Номинираната за награда „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова, два пъти номинираният за „Сезар“ Жан Рено, Тай Симпкинс, познат на публиката от „Джурасик свят“, и Кони Нилсен, участвала в „Гладиатор“, са звездите в новия екшън „Birdseye“ („Птичи поглед“), съобщи електронното издание „Дедлайн“, предава БТА.

Сценарият е вдъхновен от книгата „Sexpionage: The Exploitation of Sex by Soviet Intelligence“ („Сексшпионаж: Употреба на секса от съветските тайни служби“). Филмът разказва историята на бедна, млада рускиня, въвлечена в кръстоносния поход на Владимир Путин за подновяване на Студената война. Героинята е шпионин от висок клас във Вашингтон, преди любовта от детските ѝ години – междувременно превърнал се в безмилостен убиец, да бъде изпратен от Русия, за да я убие.

„Винаги са ме привличали персонажи от региона, в който съм родена“, каза Мария Бакалова по повод новия филм, в който ще изпълнява главната роля. „Харесвам независими, талантливи жени, а Нина е точно такава. Много се вълнувам, че ще играя тази роля. Нямам търпение.“

Мария Бакалова озвучи гласа на кучето Космо в „Пазители на галактиката 3“. Предстои премиерата на „Unfrosted“ („Незамръзнал“) – продукция на Нетфликс. Родената в България актриса ще участва и в комедия на „Парамаунт“.

Previous post Жена оцеля 5 дни в пустошта само с бутилка вино
Next post Ирина, която уж печелеше „Ергенът“, си тръгна от шоуто