Мария готова за нов брак

Поп-фолк звездата Мария е готова отново да се разходи до олтара. Това заявява самата тя, след като разкри, че мъжът до нея се казва Мирослав. Повече подробности около него изпълнителката на „Престъпно твоя“ пази далеч от медийното внимание. Въпреки това тя издава, че заедно те имат общо три деца.

И макар че не вижда в бъдещето си голяма сватба е категорична, че ще носи фамилията на своя избраник. „За мен каквито и постижения да има една жена в работен план, тя трябва да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й. Жената трябва да се отдаде на 100% и за да принадлежи на някого, най-малкото, което може да направи, е да носи с гордост името му“, заявява певицата пред „България днес“.

Мария има два брака зад гърба си. Първият е с Димитър Андонов, който е баща на дъщеря й Марая, а вторият – с Християн Гущеров.

Междувременно миньончето не смята да прави официално завръщане на сцената. Припомняме, че миналата година Мария взе решението да прекрати музикалната си кариера. Само няколко месеца по-късно обаче се върна в студиото, за да запише баладата „Давай, разплачи ме“, която й бе подарък от Цветелина Янева.

Previous post Виктор Божинов и „Група Жигули“ откриват Празника на бг киното в Рим
Next post Джей Ло лекува разбито сърце с горещи танци