Мария Игнатова и Ивайло Нойзи: Нямаме проблем да седим сами

Една от звездни двойки Ивайло Нойзи Цветков и Мария Игнатова направи своята равносметка за изминаващата 2021-ва година.

Тя събра журналиста и телевизионната водеща – двамата се венчаха в края на месец септември в село Житен. Ивайло Цветков сподели, че за него „Щастието не е събитие, а процес“. Развитието на романтичните си взаимоотношения двамата също определиха за процес, в който нещата са се случвали „плавно“, въпреки дългогодишното си познанство.

В предаването „120 минути“ Мария Игнатова сравни връзката им с „Книга, която не искаме да приключи, и заедно дописваме страниците…“.Добавиха и своето философско виждане, че „Щастието не е абсолютна категория“, а „Животът има върхове и спадове…“.

Изминалата година отново определят като „процес“. Според тях пандемията е намалила бързите обороти на живота, който водим.

„Екзистенциалният вакуум не ни се е отразил, нямаме проблем да седим сами, изолирани в някаква степен“, добавят Мария и Ивайло. Отбелязват като най-важно, че човек трябва да се запита „защо“, тъй като „когато си обясняваш нещата, се живее по-леко“.

Ивайло Нойзи Цветков пожела на зрителите да не забравят, че „не празнуваме това, че не сме на работа, а празнуваме Рождество Христово“. Сред останалите пожелания на политолога бяха „по-малко дигитално време“ и „по-малко лош вкус“.

Previous post Земята на неизгряващото слънце: Полярната нощ на Мурманск
Next post Ще има ли изненади? Кои влизат в новия сезон на „Като две капки вода“