Мария Игнатова разкри брутална семейна тайна

Красивата водеща Мария Игнатова рядко позволява чужди погледи да надничат в личния ѝ свят, но сега разкри изненадващо скандална тайна свързана със семейството ѝ.

Бащата на водещата бил арестуван през 1979 г. и обвинен в опит за създаване на подривна група, която да свали от власт Тодор Живков. По същото време майка й лежала в болницата за задържане, бременна с Мария. Когато се прибрала, заварила апартамента разхвърлян с краката нагоре от милицията, а мъжът й отведен и хвърлен в затвора. „Баща ми цял живот е бил вечната опозиция, пише България днес.

Има много труден живот, за някои от нещата аз разбрах много късно. Той не обича да говори за престоя си зад решетките“, призна преди дни блондинката във видеоинтервю. В края на краищата тежкото обвинение е сменено с по-леко, а баща й се отървава с три години условно. „Винаги е гледал на случилото се с чувство за хумор. Той сега е много по-мъдър“, смята телевизионерката. Този злощастен арест обаче пречи на таткото на Мария да замине с жена си за Либия няколко години по-късно. Клеймото „противник на режима“ тежи сериозно и на брат й Павел, който трудно започва работа у нас, а за пътуване извън граница дори не може да помисли.

Така за африканската държава заминава само майката, която по онова време основно издържа семейството. Мария и брат й, който е четири години по-малък от нея, остават с баща си в родината, но разстоянието се отразява на брака на родителите им.

Самата Мария има горчив опит с модела на баща си, който ги изоставил, и водещата години наред живяла с усещането, че няма мъж, който да иска да има щастлив брак. Игнатова никога няма да забрави тъжното лято в живота си. Тя, брат й и баща й били на море по време на лятната ваканция. Вечерта пред бунгалото, в което почивали, баща им събрал смелост и им казал в прав текст, че повече няма да е до тях. „Помня колко трудно преодолях тази болка. Въпреки това с днешна дата татко остава един от най-важните мъже в живота ми наред с брат ми, сина ми и Ивайло“, сподели още красавицата.

Тази година за Игнатова обаче е преломна, защото въпреки горчивия опит с мъжете тя най-сетне намери любовта в лицето на журналиста Ивайло Цветков. Само преди дни двойката запозна и децата си от предишни връзки. Водещата на „Папараци“, която вече живее с Нойзи, поканила сина си от брака й с Петко Димитров – Виктор, и 11-годишната Анна, дъщерята на любимия си, да получат подаръците си от Дядо Коледа в първия ден след празника. Двете деца се харесали. „Не е лесно в днешно време човек да намери партньор, който да го допълва и прави по-добър, щастлива съм, че аз открих истинската си любов в лицето на Ивайло през тази година. Това не е малко“, сподели Мария.