Мария Игнатова се опитва да се намърда и в „Капките“

Миналата седмица Мария Игнатова се изяви като гост-жури в „Като две капки вода“ и за три часа успя да стане за резил с безумните неща, които избълва по време на лайфа.

Дали заради срещата си с бившия си Димитър Рачков, или заради еуфорията отново да бъде на екран, Игнатова се държеше супер неадекватно. Никой не разбра какво говори, а гостуването ѝ беше истинска катастрофа за предаването.

Бившата на Димитър Рачков и настояща на Ивайло Нойзи се отдаде на спомени по време на лайфа. С голяма носталгия се върна назад във времето, когато с колегите ѝ правеха „Пълна лудница“ и иронизираха родни звезди и риалити герои.

В този момент на Мария ѝ хрумна идея и реши да я оповести на глас. „Защо „Капките“ да няма един пародиен сезон, който да се казва „Като две капки мастика“, предложи Мария. Гениалното ѝ предложение не посрещна никаква реакция и увисна във въздуха.

Игнатова се надява, че ако Халваджиян направи все пак такъв пародиен сезон, то тя със сигурност ще бъде поканена и отново ще се изявява на екран. Мария е вманиачена към славата и телевизията и прави всичко възможно да се докопа до ефир, пише сайтът show.blitz.bg

Previous post Коварна болест застигна Брус Уилис, приключва с киното
Next post Мария запали интрига, унизи грозно щерките на Анелия и Лияна