Мария Илиева отложи сватбата си с Алек Междуречки

Поп дивата Мария Илиева, която за втора поредна година влиза в журито на „Гласът на България”, и любимият ѝ — бизнесменът Александър Междуречки няма да вдигат сватба скоро. Светски медии дори писаха, че вече са сключили брак, но това не отговаря на истината, пише „Галерия“.

„Не е имало тайна сватба. Имам няколко красиви пръстена, но те не са от Алек. Той ме е изненадвал с други красиви бижута, нося си ги, защото са ми специални. Всичко е пред нас, имаме други приоритети, не ни е много непременно да се женим. Може и да стане в един момент защо не.

Аз съм фен на партитата, които се случват около празнуването на една любов. Ти можеш да се вречеш във вярност и любов на някого, без да има нужда от свидетели. Бракът е традиционното празненство, на мен ми харесва и вричането пред Бога, но може да го направиш и без да си в църква. Но би било хубаво да си направим един готин купон след време“, сподели Мария в подкаста „ВИП Зона“ на радио „Веселина“.

Певицата роди дъщеричка София преди три години на Александър. Той е син на един от най-известните градоначалници на София Петър Междуречки, който вече не е между живите. За разлика от известната си половинка, Алек отказва каквито и да било коментари за връзката си с Мария и стои настрана от прожекторите. Занимава се със собствен бизнес, името му е свързано с две компании. Той е завършил икономика в Хайделберг но се връща в България заради боледуването на баща си. Тогава остава в родината заради силната връзка с майка си Таня, а по-късно среща Мария. Запознават се покрай общи приятели и по-точно – певицата Сантра, с която от дълги години е много близък.

Илиева, която по това време отглежда първия си син – момченцето Александър от бившия си приятел Георги Михайлов, се влюбва в Алек от пръв поглед. 7-годишната им разлика не притеснява Междуречки, още по-малко Мария, която винаги си е падала по по-млади мъже. Двамата често си говорят да увеличат семейството си с още един член, въпреки че Мария трябва да навърши 46 тази година. „Винаги съм искала да имам много деца. С моя любим споделяме това желание“, призна неотдавна Илиева.

Децата ѝ са свикнали да са с нея на концерти, участия и интервюта. Синът ѝ Александър, който вече е на шест, знае всички нейни песни и е най-големият ѝ фен.

В миналото си Мария имаше връзки с куп млади известни мъже като рапъра Атанас Колев, с когото обаче приключиха повече от скандално. Изпълнителката така и не даде гласност на случилото се между тях, но не случайно кариерата на хип-хоп изпълнителя претърпя много тежки удари. Като например това, че в платформите за музика бяха свалени всички клипове и песни на младока, за което неофициално бе обвинена именно Илиева, която действаше като негов продуцент.

Мария Илиева се въртеше и покрай красавеца Иво Аръков. Актьорът също изживя бурна любовна връзка с изпълнителката на „Остани тази нощ“, като това се случи преди връзката му с Мика Стоичкова. С интересни признания за поп дивата се включи преди години и режисьорът Люси Иларионов, който също се нарежда в графа „бивши“. Според думите му през леглото ѝ са минали не един и двама млади кандидати за популярност. В случая не визира само Наско Колев, но и певеца Ангел, който помним от дуета Ангел и Мойсей. „Няма лошо, но е редно да не го прави с момчета, на които е жури. Това е типичен конфликт на интереси“, коментира преди време Люси Иларионов.