Мария Илиева след раждането: Старая се да съм добър родител

Как раждането на дъщеря ѝ София е променило живота ѝ и с какво София е поразлична от сина ѝ Алек, разказа пред bTV Мария Илиева. Тя стана майка за втори път преди по-малко от месец. Първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от Александър.

Момиченцето е само на 3 седмици, но вече спи по 5 часа на нощ, което е истинска благословия за родителите ѝ. Освен това София е със светли очи, което дава надежда на певицата, че ще си остане такава. Мария Илиева сподели, че винаги е искала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на баща си

Баткото Алек е активно включен във всичко, което се случва. Той дори понякога приготвя млякото за малката си сестричка. Майка му го насърчава и да ѝ пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът ѝ „пее много сърдечно и фалшиво“.

На въпроса каква майка е, Мария каза, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса.

„Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, каза тя. За мъжа до себе си Мария предпочете да не говори много, но сподели, че бащата на София е всичко, което може да се очаква от един добър баща. Тя определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща“.

„Сега беше моментът, в който зрелостта и опита да ми помогнат да разпозная тая дълбока любов, която винаги съм чакала“.

Въпреки грижите за дъщеря си, Мария остава активна на музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец. Мария Илиева сподели, че има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме доведе тук“, каза още тя.

Previous post Поли Генова притиснала Джоузеф за брак
Next post 5 причини защо сексът след 40 е по-добър