Мария Илиева сподели нещо вълнуващо за дъщеря си

Мария Илиева определено е от звездните майки, които се наслаждават пълноценно на всеки миг с децата си. Усмивката не слиза от лицето ѝ когато говори за тях и на снимките, които споделя в мрежата. Вчера гласовитата дама отново сподели колко е щастлива от факта, че вече е майка на две деца. Тя написа трогателно послание, в което поздравява всички майки, които са посветили дните на рожбите си, а също така и за пореден път похвали по-големия си син Александър за това, че участва много активно в грижите за новородената си сестра София:

„Майчинството е вълшебно изживяване – ежесекундно усещане за безусловна любов, понякога пълна с изпитания, страхове и изтощение, но несъмнено най-уютното място, което животът ми показа. Да бъда майка е най-хубавият дар!

Открих невероятна сила в себе си и нови, неподозирани способности. Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от щастие и благодарност! Изгарям от любопитство да разбера какви хора ще станат, ще бъда ли горда с начина, по който съм се справила с родителството… Дотук наблюдавам със задоволство какъв прекрасен батко е Александър и колко активно участва в грижите за София! Разтапящо e! Мисля, че в ранното детско развитие е кодирана успешната личностна реализация и се опитвам с всички свои възможности да дам на тези двама сладури най-доброто от себе си, пише woman.bg

Успех и поклон за всички супер мами, които отдадено обгрижват своите малчугани и окриляват мечтите им! Вие сте големите герои на съвремието!“, написа певицата и сподели няколко снимки как гордо разхожда София край морския бряг.

Previous post Сашо Кадиев чака второ дете?
Next post Нова мода в попфолка: Край на операциите на носовете