Мария и Светлана Гущерова се сдобриха заради…

Светлана Гущерова и фолкпевицата Мария напоследък затоплиха отношенията си, а основната причина за това е прозаична. От скоро Мария лайква всяка снимка на настоящата жена на бившия си и това естествено предизвика доста въпроси сред феновете им.

Отговорът дойде малко по-късно с едни от последните снимки на миньончето, което категорично се отказа от чалгата и реши да става инфлуенсър. Мария публикува няколко снимки, на които е облечена с пижамите на Светлана, които се купуват като топъл хляб.

Със сигурност Мария се е спазарила за стабилен хонорар, знаейки финансовото състояние на вече бившия си съпруг. „За Светлана е добре дошло, защото разпространява бизнеса си и е наясно, че чрез такъв скандал ще има по-голям успех. Чудя се на Мария, която с всеки изминал ден пада по-ниско и по-ниско. Накрая за пари се предаде на човека, който толкова много ненавиждаше и й беше причинил много злини.

Още веднъж потвърди, че не е стока и материалното при нея е поставено на пиедестал“, гласи един от коментарите в социалната мрежа. Светлана пък изглежда много щастлива с Християн и двамата успяха да свият мечтаното семейно гнездо, което рядко напускат. Любовта им е толкова силна, че отдавна е притъпила лошото чувство от скандалите с Мария и чрез този жест искат да й покажат, че са над нещата и са й простили за всички злини, пише hotnews.bg.