Мария накрая призна защо се върна на сцената

Фолк певицата Мария изясни защо се е върнала на музикалната сцена, след като твърдеше, че къса с попфолка окончателно. Пайнерката обясняваше, че действала емоционално, но от думите й на дневен ред излиза, че има мъж в живота й.

„Всяко нещо има своята причина. Нещо ме отказа и нещо ме върна. Това, което ме върна е любов. Това е най-голямата машина, двигателя на всичко“, сподели изпълнителката в интервю за „На кафе“.

Вероятно новият мъж в живота й не позволи да замине за Занзибар заедно с дъщеря си Марая и нейният баща Димитър Андонов, коментират в бранша. „Давай, разплачи ме“, с която брюнетката се завърна в играта е кавър по едноименния хит на Цветелина Янева.

„Спонтанно, една вечер на луда глава реших да я запиша. Изплакала съм я тази песен, дала съм си цялото сърце в нея и съм благодарна на Цвети, че ми позволи да я запиша в мое изпълнение“, каза още звездата.

Тя се определи като много истински човек, който много дава от себе си. Не само в партньорството, но в работата и като родител. „Мисля, че това е магията, когато отдаваш себе си изцяло“, заключи фурията.

Previous post Няма да познаете пълничкия Радко от „Гласът на България“ днес
Next post Април носи мечтаната работа на тези зодии