Мария пак се развежда, не е ясно каква е причината

Мария и съпруг №3 Мирослав са пред развод само седем месеца след сватбата, пише „Уикенд“.

Заралийката и бизнесменът се изпокарали след последната им обща почивка в Гърция. Отварачката заливаше мрежата със снимки и клипове от почивката си, но изведнъж семейството се изпокарало жестоко в южната ни съседка, прибрало се скоростно в България и се очаква всеки момент да подадат документи за развод.

Не е ясно каква е причината, като една от версиите е, че някой е кръшнал от брачното ложе. Второто предположение е за децата на Миро, които така и не могли да приемат новата жена на татко си и постоянно правели номера, въпреки че тя се стараеше да ги хвали по медиите.

„Уикенд“ твърди, че Мария е изтрила и всички общи снимки с Миро Дзвера, но това не отговаря на истината. В нейния Iнстаграм профил присъстват и фотосите от сватбата, и останалите им снимки от почивки и заведения.

Това е трети брак за миньончето, което обяви, че може да се върне в чалгата. Първият е с Димитър Андонов и издържа 5 години, а вторият-с Християн Гущеров просъществува три години. Ако е вярно, че и този приключва, ще е издържал рекордно кратко-7 месеца.