Мария си скубе косите от яд заради тази грешка

Новината, че поп фолк певицата Мария слиза от сцената, разбуни духовете. Двойно по-голяма изненада предизвика решението й само месеци по-късно да наруши обещанието си и да се върне към поп фолка, но се оказва, че с лъжата й е направила мечешка услуга.

Припомняме, че миналата година Мария месеци наред даваше интервюта по тази тема, като си правеше безплатна реклама. През лятото на 2020 година, когато заведенията почти не работеха заради вируса, разплаканата фолкпевица обяви в социалните мрежи, че спира да пее. Сега тя регистрира и първото си участие в нощно заведение след повече от една година.

Типично в свой стил изпълнителката се появи със свръхкъса рокля, която трудно скриваше задните й части., а запознати издадоха че тя е тоалет на Beyond. “Липсваше ни! Толкова се радваме, че отново си на сцена”, споделят почитатели в социалните мрежи. За да се впише в духа на партито, Мария хвърляше салфетки, мяташе си д-то пред телефоните на купонджиите и си викна перкусионист, който да удря по малките барабанчета, докато тя бясно играе кючеци.

Миньончето не призна каква точно е причината да се откаже от сцената, но беше категорична, че ще подхване други неща. Няколко месеца по-късно тя вероятно е стигнала до заключението, че с постове в инстаграм няма как да поддържа популярност и да трупа пачки и се завръща обратно към музиката. Първите стъпки бяха направени, когато пусна песента „Давай, разплачи ме“ и засне клип към нея. Завръщането към участията ще се отрази добре и на банковата й сметка, тъй като за нощна изява тя прибира по няколко хилядарки. Засега обаче Мария не може да се похвали с други участия в близките дни, за разлика от другите си колеги като Фики, Галена, Преслава ит.н. Явно фалшивата новина, че се отказва, още дълго ще й пречи, пише hotnews.bg.