Мари на Гала със скандално скъп подарък – кой й купи кола за 100 бона?

Дъщерята на Гала-Мари отпразнува 24-ия си рожден ден и като подарък е получила чисто ново червено беемве, чиито цени при дилъра са между 80 и 120 хиляди лева. Мари Будева не може да се нарадва на гъзарското си возило и побърза да се похвали с него. „Толкова е красива“, възхищава се дъщерята на водещата и показва снимка на подаръка си, опакован с огромна червена панделка на предния прозорец.

Колата е недокосвана от друг шофьор и още няма дори регистрационни табели, така че идната седмица на Мари ще й се наложи да отскочи до КАТ, за да си оправи документите. Или пък някой друг ще го направи вместо нея. Кървавочервената машина е супер мощна със стотици конски сили под капака и идва с автоматична скоростна кутия, идеална за големия град и софийските задръствания.

Така на Мари няма да й се налага постоянно да натиска съединител. За разлика от повечето баварци, които по традиция са със задвижване на задните колела, този модел идва с предно предаване, което е още по-сигурно за младите шофьори.

Колата, разбира се, е фрашкана с всякакви технологии за сигурност, комфорт и улеснение за паркирането. Космическата цена (космическа за средностатистическия човек, който не е продал ниви) не е проблем за звездното семейство. Гала работи безпощадно от десетки години, но всъщност и самата Мари заработва ужасно прилични суми всеки месец.

Младата жена, още ненавършила четвърт век, практикува професията на „инфлуенсър“ – с други думи, професионално рекламно лице. Всеки неин пост, в който тя представя и хвали даден продукт на дадена марка, струва около хиляда лева, а понякога и повече. Щерката на Гала се е сдобила със 70 хиляди последователи в мрежата, а това си е златна мина за рекламодателите, които предпочитат да работят с младо, свежо и известно лице пред това да нaливат пари в реклама в традиционните медии, пише „България Днес“.

Мари рекламира почти всичко, каквото може да ви дойде наум, но основно представя различни козметики, кремове, кафета, дрехи, модни аксесоари, бански, обувки, а също и различни хотели и вили из България или пък машини за естетична грижа. От пиле мляко!

Подаръкът на 4 колела идва няколко дни след като Гала намекна, че се задава сватба на хоризонта. От години Мари е вярна на гаджето си Константин, наследник на близката приятелка и колежка на Гала Джуджи. Двамата са свили семейно гнездо и в най-скоро време ще си кажат заветното „Да“, убедени са всички в техния кръг.