Марк Зукърбърг се показа с насинено от бой лице

Марк Зукърбърг се похвали с две насинени очи, с които се е сдобил по време на тренировка по жиу-жицу. 39-годишният съосновател и главен изпълнителен директор на Meta сподели селфи в публикация в Instagram, показвайки двете си пресни наранявания.

„Спарингът излезе малко извън контрол. Може да се наложи да актуализирам аватара си“, написа той в поста си.

В интервю през август 2022 г. Зукърбърг каза, че за първи път е започнал да изучава формата на бойното изкуство по време на пандемията от COVID-19, добавяйки, че спортът му е дал тласък на енергия, припомня „Фокус“.

„ММА е идеалното нещо“, каза Зукърбърг пред водещия на подкаст Джо Роугън . „След час или два тренировки, търкаляне или борба с приятели, или тренировки с различни хора, сякаш сега съм готов да реша всеки проблем на работа за деня“.

Милиардерът също отбеляза в подкаста, че тренира с треньора Дейв Камарило, който му помогна да спечели златни и сребърни медали в първия си мач по жиу джицу през май.

„Състезавах се в първия си турнир по жиу джицу и спечелих няколко медала за отбора на Guerrilla Jiu Jitsu“, написа той във Facebook тогава.

Коментарите в публикацията на Зукърбърг в Instagram също заслужават внимание. Докато някои хора казаха, че неговото селфи скоро ще се превърне в шаблон за „меме“, имаше и други, които публикуваха забавни реплики. „Тази снимка обаче е на път да се превърне в мем в интернет“, каза потребител. Друг коментар гласи „Фейсбук след часове в боен клуб“. Няколко други бяха загрижени: „Трябва да е било голямо изпитание“.

Previous post 4 женски зодии въртят мъжете на малкия си пръст
Next post Виртуална водеща, плод на изкуствен интелект, води новините в Албания