Мартина на Слави роди трето, живее в ужасна мизерия, разпродава даровете

Майка за трети път е станала голямата любов на Слави Трифонов – Мартина Огнянова. Бившата танцьорка от балет „Магаданс“, която разби сърцето на Дългия, е родила още едно дете на треньора по бокс Коко Колев, твърди в своя публикация в. „Ретро“.

Варненката дълги години живя на семейни начала с Трифонов, а накрая го опозори като му изневери с Колев. След като учидолецът я изгони от дома си, тя изпадна в нелегалност. Въпреки че се пазеше от публичност, се разбра, че с Коко имат две деца. Скоро обаче двамата са станали родители и на трети син. Самоличността на наследниците си те пазят в абсолютна тайна и не ги показват никъде, вероятно от страх и мерки за сигурност. Известно е само, че са три момчета и се казват Матео, Лука и Нико.

Мартина обаче открито говори за живота и трудностите му когато си майка на три деца. Отскоро тя се занимава с лекции на тема психология и личностно развитие, като заедно с мъжа си споделят житейския си опит във видео семинари в интернет. Покрай духовното извисяване те решиха да зареждат светския живот в столицата и да заживеят в хармония с природата. Поради тази причина са пуснали за продан жилището си в столичния луксозен квартал „Бояна“, което бе подарък на Мартина от Трифонов. След като напуснали София са се преместили в почти обезлюденото старозагорско село Шаново.

От видеоклиповете, които Мартина споделя, е видно, че постройката се нуждае от сериозен ремонт. Дограмата е стара, стените напукани, дворът е пълен с натурии и бурени. Очевидно боксьорът и бившата изгора на Трифонов нямат достатъчно средства, за да обновят къщата или пък се решили, че да я ремонтират не е необходимо. Мартина се опитва да скрепява семейния бюджет като разпродава колекцията си от скъпи чанти, обувки и дрехи подарявани й от Слави Трифонов. Тя ги търгува на цени между 600 и 800 до 1000 лв. за брой, но не особено успешно. Със съпруга си се издържат от психологическите консултации, които дават в интернет, а Коко е и треньор по бокс в клуб в Нова Загора.

Previous post Ивана е неузнаваема и с нов цвят на косата
Next post Как различните зодии се справят с кризата на средната възраст?