Мартин Карбовски по-тих от водата пред бившата си

Мартин Карбовски е преоткрил бившата си жена Марта Евтимова, но в дъното на тази промяна не стоят трепети и любовни чувства. Марта вече заема важен пост в Нова телевизия, където оглави дирекция „Актуални предавания“. За Карбовски това е шанс да се върне на екран, пише сайтът show.bg.

Ще припомним, че той беше буквално натирен от Би Ти Ви след разигралия се скандал с разкритията, които направи Миглена Каканашева – Мегз.

От момента, в който конкурента на Нова свали „Втори план“ от екран, Карбовски е безработен и безпаричен, шушука се в гилдията. Близки до журналиста отричат, че контрактът му е изтекъл и той си е прибрал всички заработени пари.

За всеки един е ясно, че скандалът с дизайнерката му изяде хляба. И Мартин си тръгна от телевизията без пукнат заделен лев джоба.

Именно поради това високата позиция, която бившата му заема, е шанс да закърпи положението.

Как точно тя ще реагира на молбите му, които според хора от кухнята на телевизията, вече са започнали, ще стане ясно в близките седмици. Едва ли от раз Карбовски ще се върне в Нова. Но ако помежду им е останало нещо, то чувствата ще се реализират в екранно време, не в друго.