Масово недоволство срещу Мария Игнатова – тя ли е Заека?

Зрители се вдигнаха на бунт срещу предполагаемото участие на Мария Игнатова в „Маскираният певец“, пише Hotnews.bg. Бившата господарка на ефира се върна в родината след меден месец в Швейцария и феновете на шоуто предполагат, че именно тя продължава напред с участието си, за разлика от Букета, който отпадна. Зад маската се криеше фолк звездата Рени.

„Букетът трябваше да продължи, а заека Мария да си ходи!“, ревнаха в хор зрители след края на предаването, които са убедени, че Заекът е Мария.

„Рени се справи блестящо. Тя може да пее всичко. Трябваше да продължи. Заека не е интересен. Букета е колоритна маска. Жалко, че отпадна“, гневи се почитател.

„И аз си мислех че е Рени. Браво! Трябваше Заека да отпадне, защото я знаем коя е, и това е Мария Игнатова. Алекс умишлено я прикрива и затова си мълчи. Много загадъчна маска ѝ трябваше да продължи, жалко“, недоволства друга зрителка.

Това е шестата свалена маска в най-мистериозния формат в телевизионния ефир. Рени очарова публиката с песента на английската поп група Bananarama – Venus. Звездните детективи разпознаха безпогрешно кой стои под атрактивния Букет с ангелски глас и отбелязаха единодушно попадение.

Дайрето, което известната изпълнителка донесе като улика на сцената, се оказа решаваща следа, по която Панелът тръгна. Така Алекс Раева, Марта Вачкова, Aзис и Владо Пенев се оказаха напълно прави на финала. „Аз съм толкова доволна и щастлива, че бях част от „Маскираният певец“. Екипът е номер едно! Кремена докосна моята душевност с този уникален костюм. Много е тежък и обемист, едва минавах към студиото, но е толкова красив, че за мен бе чест, достойнство и гордост да го нося“, развълнувано сподели Рени.

Previous post Люти скандали между Гринго и Софи Маринова, каква е истината за раздялата
Next post Кремена Халваджиян прекали с лицевите интервенции