Материално момиче! Заможен господин отмъкнал Алекс от Дани Петканов

Алекс и Дани Петканови сложиха край на любовта си и връщане назад няма. Тепърва започва и процедурата по развода им, пише „Уикенд“.

„Парите ги събраха, парите ги и разделиха. Последната година беше трудна за инфлуенсърите, получават далеч по-малко ангажименти и хонорари. Това доведе и до раздялата им. Александра винаги е била материално момиче, колкото и да се прави на романтичка”, обобщават в светските среди.

Упорито се говори, че г-жа Петканова от известно време има друга връзка. Тя се срещала със заможен господин с проспериращ бизнес. Отношенията им в началото не били сериозни, но вече връзката им навлизала в нов етап. Най-вероятно съвсем скоро ще стане ясно и кой е загадъчния господин, който раздели светското семейство Петканови.

Малко след като си оперираха носовете в Турция, те взели решението да се разделят. Лудия репортер многократно каза, че започва нов етап от живота си, че иска да осмисли съществуването си, че дири щастието и прочее баналности. По всичко личи, че е изпаднал в депресия и търси начин да се справи с нея.

Явно е, че манекенката и бащата на сина й не са могли да се разберат и да постигнат консенсус по спорните въпроси. Хора от обкръжението им твърдят, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, разминавали се в дома си, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Известно време ходели и на семейна терапия, но без успех.

Previous post Лили Клюкарката напомни за себе си
Next post Най-забавните зодии, те винаги знаят какво и кога да кажат