Меган Фокс кацна в София, започва снимки на Ивановден

Холивудската красавица Меган Фокс вече е в София и се подготвя усилено да започне снимки по нов филм днес, навръх Ивановден.

Красавицата е кацнала в столицата ни преди два дни и е настанена в един от най-елитните ни хотели. Майката на три деца е пристигнала без гаджето си Machine Gun Kelly, който най-вероятно ще дойде да я посети по време на снимките.

Меган Фокс ще снима у нас нов филм, продуциран от „Милениум медиа“ с работно заглавие Subservience („Подчинение“). Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне, популярен от сериалите „365 дни“ и „Медичите“.

Той също вече е у нас и работи усилено по сценария на филма заедно с режисьора Ес Кей Дейл, който преди две години снима хорър с Мегън Фокс отново в студията на „Ню Бояна Филм“.

По споделени в Инстаграм сторита става ясно, че работата на терен вече е започнала. На разположение на звездите са караваните на студията.

В „Подчинение“ Меган Фокс ще играе жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. Но в един момент изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива. „За пръв път Меган ще играе убиец. За нея това е изцяло ново амплоа“, каза в официално изявление Ес Кей Дейл.

Филмът „Подчинение“ трябва да е готов за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е готов.

Previous post Луна вече е брюнетка, изгря с нова визия
Next post Култови участници от Big Brother се хванаха за гушите