Меган Фокс нападна бившия си заради сина им

Актрисата Меган Фокс влезе в публична разпра с бившия си Брайън Остин Грийн за 3-годишния им син Джърни Ривър.

След като в неделя 47-годишният актьор, известен с участието си в „Бевърли Хилс 90210“, публикува снимка на тях двамата, облечени в хелоуински костюми, Фокс го обвини, че я представя като „отсъстваща майка“.

„Защо Джърни трябва да бъде на тази снимка? Не е трудно да го изрежеш. Или да избереш снимки без него“, коментира актрисата под публикацията на бащата на сина си.

„Прекарах страхотен Хелоуин с децата вчера и въпреки това забелязвам, че ме няма в социалните медии. Знам, че обичаш децата си. Но не разбирам защо не можеш да спреш да ги използваш за позиране в Инстаграм. Толкова си опиянен от това да захранваш всеобхватния наратив, че аз съм отсъстваща майка, а ти пък – целогодишен, вечно отдаден баща на годината. При теб са в половината от времето. Поздравления, наистина си забележителен човек!“, написа още недоволната актриса под поста му.

Малко след това Грийн свали оригиналния кадър за Хелоуин и вместо него иронично сподели същата снимка, но изряза детето им.

„Надявам се, че всички сте имали щастлив Хелоуин!“, написа той под преработения пост.

Припомняме, че освен на Джърни, Фокс и Грийн са родители и на 7-годишния Ноа Шансън и 6-годишния Боди Рансън. Грийн е баща и на 18-годишния Касиус, когото споделя с бившата Ванеса Марсил. Меган и Брайън се разделиха след близо 10 години брак през април тази година, когато красавицата срещна настоящия си приятел Machine Gun Kelly на снимачната площадка на Midnight in the Switchgrass.