Меган Фокс се раздели с годеника си заради детско поведение

Mеган Фокс има проблеми с „търсещите внимание“ каскади на своя годеник Машин Гън Кели (Machine Gun Kelly), тъй като актрисата иска да има „по-спокоен“ и „по-малко хаотичен“ живот, пише The News, цитиран от „Телеграф“.

Влюбената двойка повдига въпросителни около себе си, след като MGK, чието истинско име е Колсън Бейкър, го няма никакъв в последните постове в Instagram на звездата от Трансформърс. Източник казва пред Heat Magazine, че двойката може би е „на ръба“, тъй като на актрисата ѝ е писнало от незрелите маниери на годеника си.

„Меган искаше почивка от Колсън и неговата драма“, каза източникът, преди да добави, че актрисата става все по-уморена от „детските маниери“ на Кели.

„Тя отиде само на една или две от ранните му дати на турнето и това някак си го издразни и доведе до много напрегнати обаждания, докато беше на път“, сподели вътрешен човек.

„Колкото и да го обича Меган, тя намира, че стремежът му към внимание и егото му са трудни за приемане понякога“, отбелязва изданието. „В края на краищата Меган иска по-спокоен, по-малко хаотичен живот и тя ясно даде да се разбере на Колсън, че той трябва да се отнася с нея много по-добре, отколкото с някоя прославена рок група“, сподели още източникът.

Имало много червени флагчета около рапъра, като най-скорошното е следното – той разбил чаша за вино в главата си, докато бил на сцена. Спекулациите съществуват от доста време, тъй като по-рано фенове се обърнаха в Twitter, за да посочат, че Fox и MGK може да са се разделили.