Мегън и Хари мажат бебето с българска козметика

Родна козметика се оказа любимата на част от кралското семейство. Меган Маркъл и принц Хари ползват именно БГ кремчета, с който мажат малкия си наследник – Арчи. Това става ясно от книгата Арчи – Baby Sussex, написана от кралския кореспондент Робърт Джобсън, в която се разказват подробности за първата година на малчугана.

В книгата са представени няколко подбрани бебешки и лайфстайл марки, а една от тях е българска, която произвежда натурална и изцяло чиста козметика за бебета, деца и възрастни.

“Вече три години разработваме продукти както за възрастни, така и за бебета. Бебешката ни линия е била забелязана още на пътешествието на Меган Маркъл и Хари в Африка. Тогава по какъв път и по какъв начин са достигнали до тях – продуктите са закупени от Англия и са достигнали до домакинството на младото семейство”, споделя по темата пред БНР Силвия Павлова, основател на българския козметичен бранд, и допълва: “Това, което ние знаем за причина защо са ни избрали в тази книга, е, че са направили цял изследователски екип, който да подбере 10 марки, за които да се разкаже в първата книга на седмия поред престолонаследник. Ние сме една от тези 10 марки, които отговарят на всички изисквания”.

За първи път в историята българска съвременна компания е удостоена с покана за участие в книга за кралското семейство. В листите са описани още от най-интересните първи месеци на малкия Арчи и кои са били най-полезните неща за неговите звездни родители в първите им стъпки като мама и татко. Фотографиите, поместени в книгата на малкия принц, също са по образец.

Previous post Жената на Борис Солтарийски гореща до червено
Next post Актьорът Михаил Билалов чукна 55 като мафиот