Меди си хвана за гадже известна млада попфолк певица

В светските среди гръмна новината за нова светска двойка. Фолк идолът Меди е забил известна колежка, но засега крият чувствата си от медиите. Той заряза Моника Валериева и бързо я замени с още по-известна мацка.

Има си основателна причина двамата да крият връзката си, тъй като със сигурност ще предизвика голям скандал и кариерата на певицата ще бъде под въпрос. Очакват я големи проблеми с продуцента ѝ.

Хора от светските среди издадоха, че Меди и младата фолк надежда Десита са новата светска двойка. Двамата са отскоро заедно и това със сигурност ще ядоса нейния продуцент Галин, който има открита война с гаджето на Деси и се борят кой да е номер едно сред мъжете във фолка.

Не знаем дали връзката на неговата певицата с Меди е стигнала до ушите му, но това ще е пореден удар за него. Не случайно посочва Лидия като най-добрия си кадър, тъй като от Десита получава за пореден път удар под кръста. Това засилва още повече слуховете, че е разговаряла с мениджърката на Меди за участия и смята да бие шута на откривателя си.

Запознати коментират, че връзката им едва ли ще продължи дълго, тъй като Меди не е постоянен в отношенията си с жените и ги сменя като носни кърпички. Докато Десита е моногамна и търси нещо сериозно, което няма да намери в него. Преди това тя имаше връзка с друг певец – Денис Теофиков, който загина преди повече от две години.

Десита се познава отдавна с Меди, дори се е включвала в негова песен преди да стане голяма звезда, пише show.blitz.bg.