Мераклията да вземе „Левски“ преметнал с кола под наем

В Левски явно продължават да играят с пълна сила театъра с новия си евентуален собственик. Вчера англичанинът Джоузеф Диксън даде пресконференция на „Герена“, от която така или иначе нищо не се разбра, пише „Уикенд“.

Разбра се, че в скеча е включено и „Ферари“-то, с което той беше докаран на клубния стадион на сините в „Сухата река“. Возилото, което към днешна дата струва около £238 347, може да се наеме под наем от елитните автокъщи в София.

Оказа се, че с луксозното „Ferrari GTC4Lusso“ (690 к.с.) може да се фука всеки, който може да си позволи да плати 150 евро за 20 минути.

Сините решиха да се изфукат и да дадат на своя гост възможно най-доброто, а личен шофьор на британеца стана Благой Георгиев, който е спряган за ръководен пост на „Герена“. Ако нещо се случи, разбира се.

Много хора се усъмниха в реалното богатство и възможности на Диксън, който на пресконференцията не каза нищо смислено, а единственото, което се видя и разбра е, че работи с много фирми, на които не помни имената, харесва вече нашата баница (че кой не я харесва?!), и обожава минерална вода.

Previous post Лиъм Нийсън става детективът Филип Марлоу в нов филм
Next post Юнона пусна фолклорен албум