Месечкови заминаха на гореща почивка посред зима

Семейство Месечкови съвсем наскоро замениха мрачната картина у нас със сияйния пейзаж на Близкия Изток, където в момента се наслаждават на горещи преживявания, предава life.dir.bg.

По всичко личи, че съпрузите не са искали да чакат пристигането на лятото нито миг повече, затова са решили вместо това да го изпреварят, посещавайки едно от местата, над които то властва целогодишно.

Така преди около седмица Атанас и Кремена стегнаха багажа си и се качиха на първия самолет за екзотичния Оман, където зимата е мит, който никой от местното население не е виждал с очите си. Пристигайки там двойката отседна в луксозен комплекс, предоставящ на гостите си самостоятелни вили, които да превърнат престоя им в истински незабравимо преживяване. А съдейки по постовете им в социалните мрежи, то тяхното безспорно е именно такова.

В серия от публикации танцьорът и хореограф показа на последователите си в Инстаграм различни кътчета на приказната дестинация, на която с половинката му отдъхват, намираща се далеч от дома им, попаднал в плен на мразовитата софийска реалност. Възползвайки се от жарките слънчеви лъчи там, още в първите дни те се посетиха открития басейн на хотела, откъдето публикуваха няколко снимки, разкривайки на почитателите си избрани мигове от ваканцията им. Пред обектива двамата позираха по бански костюм на фона на редица шезлонги с големи чадъри, разположени между големи палмови дръвчета, над които се подават върховете на планина. Кремена демонстрира добре поддържана си фигура в плажно облекло от две части, чиято изрязана кройка разкрива съблазнителните извивки на тялото ѝ. Работата върху загара им обаче далеч не бе единственото занимание на което влюбените се отдадоха, тъй като по-късно те решиха да плават с двуместен каяк в тюркоазените води на Арабско море.

По-късно обаче те напуснаха азиатската държава, отпътувайки за Обединените арабски емирства, където към тях се присъедини още една двойка. В прекрасния Абу Даби, превърнал се в снимачна площадка на втора част на пълнометражния филм „Сексът и градът“, те се настаниха в не по-малко впечатляващ комплекс, предлагащ най-различни удобства на своите посетители, спрели се на него. Компанията обаче не се задържа дълго в него, предпочитайки да се разходи сред пясъчните дюни на пустинята. Атанас сподели и видео как приготвя вечеря за жена си и техните спътници, печейки шишове на жар.

Previous post Сравниха красивата Марта от „Ергенът“ с Джей Ло
Next post Венета Райкова плашещо слаба