Мечтаният подарък за Коледа на всяка зодия

Овен: Овните обичат практичните подаръци, които биха им влезли в употреба. Също така си падат по вещите от хубави марки, затова пуловер, колан или обувки на известна марка би бил чудесен подарък за един Овен.

Телец: Телците харесват по-сантиментални подаръци, които имат смисъл и биха им останали за спомен. Хубав подарък за тях би бил албум с общи снимки, книга с цитати или ръчно изработена вещ, която много ще ги зарадва.

Близнаци: Близнаците си падат по бижутата или часовниците. Харесват им по-скъпите подаръци, затова си пригответе по-голяма сума, за да ги зарадвате.

Рак: Перфектните подаръци за зодия Рак са свързани с пътуване или някакво преживяване. Можете да им подарите ваучер за СПА уикенд или скок с парашут. На каквото и да се спрете, водете се от това, че те обичат не вещите, а преживяванията, които носят спомени.

Лъв: Лъвовете обичат подаръци, които самите те са искали да купят за себе си. Тоест добре е да ги слушате, да гледате какво харесват във Facebook и да направите покупка на база това, което те самите са искали да си подарят. Така никога няма да сбъркате.

Дева: Девите си падат по техниката и подаръците, свързани с някакви джаджи. Можете да им подарите хубави слушалки, фотоапарат или нещо, което ви е по бюджета.

Везни: Везните харесват арт подаръците – като ръчно изработени украси за дома, картини, книги и каквото се сетите, свързани с изкуството.

Скорпион: Представителите на тази зодия са малко претенциозни откъм подаръци. Но никога няма да сбъркате, ако им подарите ваучер за пазаруване от някой любим техен магазин за дрехи. Тогава ще са истински щастливи!

Стрелец: Стрелците не харесват скъпите подаръци, затова можете да ги обидите, ако им подарите нещо с по-висока стойност. Няма да сбъркате, ако им приготвите кошница с бутилка вино, шоколадови бонбони и нещо друго специално за хапване. Такива подаръци много обичат!

Козирог: Козирозите обожават да четат! Затова никога няма да им е излишна още една книга, с която да запълнят библиотеката си и всички книги, които са прочели досега.

Водолей: Водолеите обичат красивите и стилни вещи – като изискан шал, кожени ръкавици, хубав сервиз за кафе и какво ли още не. Изберете внимателно и нека усетът за стил да ви води.

Риби: Перфектният подарък за зодия Риби е нещо свързано с тяхно хоби. Ако обичат да рисуват – подарете им комплект нови четки за рисуване. Ако си падат по някой спорт – вземете им нов спортен екип. Каквото и да изберете, ще бъдат щастливи, пише actualno.com.