Мика Стоичкова демонстрира нови постижения

Съдейки по публикациите ѝ в социалните мрежи, инфлуенсърката Мика Стоичкова едва ли има много от какво да се оплаче от 2022 г. Нейният бизнес се развива на пълни обороти, има нова работа в БФС, има нова връзка… а и един подозрителен пръстен на дясната ръка:

Селфитата са от профила на Мика, която отново търси мнението на своите последователи коя от двете снимки в публикацията е по-добрата. Няма как да не забележим въпросния пръстен обаче! Той е точно на дясната ръка, точно на безимения пръст – там, където се поставят годежните халки.

Мика не е споделяла за подобно грандиозно събитие в личния си живот, но както знаем, щастието обича тишината, така че нищо не е изключено дясната ръка, точно на безимения пръст – там, където се поставят годежните халки.

Иначе официалният фокус на снимката би трябвало да бъде роклята, дизайнерска и доста скъпа. Тя е дело на Жан-Пол Готие и в различни сайтове подобни изпълнение струват около 1000 евро.

Мика Стоичкова е във връзка с колега. Мъжът до нея се занимава с реклама, а интересното е, че той е значително по-млад от нея – с цели 10 г. Предполага се, че двамата са се запознали покрай работен ангажимент, но бързо си допаднали и в личен план, пише Vbox7