Мика Стоичкова се готви за бебе от младото си гадже

Дъщерята на Камата – Мика Стоичкова отдавна вече е майка. Тя има дъщеричка Миа, която е огромната слабост на Христо Стоичков и досега поне не даваше признаци, че иска второ дете. Но и все пак тя нямаше мъж до себе си. С бащата на Миа – Айкут, се разделиха отдавна и той почти няма връзка с детето, което Мика си отглежда сама, пише сайтът razkritia.com.

От няколко месеца обаче дъщерята на Ицо е влюбена до полуда в два пъти по-малкия от нея Йордан Георгиев. Младежът, който изглежда по-млад от възрастта си като прилича на ученик, се занимава с маркетинг и реклама. Не е ясно къде са се срещнали двамата, но химията помежду им определено е налице, като се има предвид и коледния късмет на Мика.

Връзката им се развива с бесни темпове, а навръх Коледа Стоичкова показа какво ѝ се е паднало от баницата с късметите – „Бебе“. „Ще си имаш нов телефон, а по-точно бебефон“, гласи посланието, на което пише „бебе“. А Мика с радост и нетърпение го сподели в профила си в Интернет – нещо, което никога не би направила, ако няма планове за същото.

Някои дори предположиха, че тя вече е бременна, което също не е невъзможно. Но и дано да обмисли добре решението си, за да не се наложи да гледа сама и второто дете, ако младокът Данчо си грабне чукалата, влюбен в някоя на своите години.

Previous post Призна си: Шеф Манчев не готви вкъщи
Next post Вижте кой музикант плати хилядарка за уникалния подарък на Лили