Мила Роберт критикува образователната ни система

Певицата Мила Роберт се радва, че вече не е ученичка. „Все още сънувам някакви кошмари, че съм в училище и, че не съм ходила от супер много време и учителките ми се сърдят и аз съм виновна. Много се радвам, че не съм в училище. Образователната ни система, не само тук, но и по цял свят, е много, много зле. Супер трудно е на дете да му е интересно в това пространство”, разказа Мила Роберт.

Според нея в образователната ни система няма свобода и креативност.

„И не може да няма финанси, неща, които са много важни. Нещата, които ще ти трябват за живота ги няма, а те занимават с неща, които няма да ти трябват”, коментира още певицата.

Относно новия албум, който подготвя, споделя, че все още има много работа по него.

„Една песен има глава, друга ръка, око, още не са цели песни със сигурност.Сега се вълнувам всъщност за времето в София, което ще прекарам, защото лятото имаше много пътувания, концерти, постоянно смяна на локацията, а пък тук мога да си вляза в рутината”, разказа още Мила Роберт, пред NOVA.

За нея е важно след концертите ѝ хората да си тръгнат в добро настроение и да спрат да мислят за ежедневието.

„Ако един човек поне си тръгне в по-добро настроение и излезе от нещо, в което кисне, означава, че съм си свършила работата”, допълни певицата.