Милена скандално: Не знам кой брат Аргиров спеше с мен

Утре грандамата на българския рок Милена Славова става на достолепните 55, но сама твърди, че акълът й още е на 15-годишна. Малцина помнят, че в средата на 80-те тя пробива на музикалната сцена като гадже на Благовест Аргиров. Или може би на Светослав?

„Знам, че братята имаха навика да си разменят гаджетата, ама се кълнат, че с мен не са го правили. Пък и сигурно щях да разбера, но знае ли човек“, философски гледа на любовните си похождения с дуета чаровната пънкарка.

Според нея по времето, когато тя си е лягала с Благовест, Светослав е бил зает с прочутата красавица Соня Васи, но дали момичетата не са минали и през двамата близнаци, историята мълчи.

Аргирови обичали да пробутват гаджетата си на екран. В средата на 80-те снимали новогодишна програма на морето с режисьора Младен Младенов – Доктора. По това време единият близнак бил гадже с Милена Славова, а другият с неизвестно момиче. Видеото им е снимано в лодка, а край певците има много почитателки на песента. Двамата братя обаче сложили най-отпред любимите си – Милена била с типичната си пънк прическа, а другата с ултракъса блузка. Щом започнал снимките, Доктора погледнал камерата и изкрещял: „Голата и препарираната да слизат от лодката“, визирайки гаджетата на тийнидолите.

Иначе Милена разказва как през 80-те е открита по случайност от мениджъра на Аргирови – Киро Мъглата. „Бях някъде в 9-и клас и се изявявах като манекенка. По време на едно ревю се преобличах и започнах да си тананикам някаква песен. Вратата се отвори и някакъв човек ми вика: „Я дай пак!“ Това беше Киро.“

Мениджърът на близнаците прави няколко записа със Славова, но те не се завъртат по радиото, а да я пуснат по БНТ с ексцентричния й външен вид е абсурд, пише lupa.bg. В началото на промените Киро заминава да работи в чужбина и тогава певицата се надушва с Васко Гюров, с когото правят трио „Милена“, което по-късно прераства в група „Ревю“.

Тази година Славова искаше да отбележи 35-годишен юбилей на сцена, обаче пандемията провали тези планове. Тя обаче се зарича, че за сметка на това ще издаде нов албум.

Previous post Индийската музика привлича Софи Маринова от дете
Next post Истинско любовно щастие за тези зодии през март