Милен купува жилище с парите от „Игри на волята“

Семейно жилище – това ще си купи с парите от „Игри на волята“ победителят Милен Цветков. Лекарят от Мездра си завоюва чек от 100 000 лв., след като безапелационно надви конкурента си за голямата награда Борислав. Сумата той ще „инвестира“ пък именно в това, което му било най-трудно да напусне заради предаването – съпругата и детето му.

„С жена ми сме си разделили ежедневните задачи и в един момент, когато кажеш, че ще отсъстваш за няколко месеца, трябва да си осигурил добра организация, така че другият човек да се справи със своите ангажименти. Особено тази година с COVID-19, кризата и всички покрай нея е предизвикателство чисто от семейна гледна точка някой да успява да поддържа всичко вкъщи“, сподели Милен пред Нова телевизия.

Властелинът на Арената, както се прочу той в „Игри на волята“, призна, че си е припомнил какво означава спортен хъс, а раздялата с технологиите всъщност му се отразила добре в рамките на риалити формата.

Коренно различни чувства пък изразява един от най-противоречивите финалисти в „Игри на волята“. Неведнъж спортистът с криминално минало Тодор Желязков подсказваше, че е останал разочарован от предаването, като след напускането си написа: „Театърът приключи“. Дни по-късно пък се оплака от „ужасната“ храна, която била давана на претендентите за голямата награда в луксозната резиденция на шоуто. „Устата не може да ми я запуши. Те се подиграха с мен Храната беше ужасна в резиденцията. Един път ни дадоха развален ориз. Симонка заради това влезе в болницата, само да ви кажа. Ш**аният ориз беше вкиснат. Вътре имаше марципанов шоколад от 60 стотинки, бира – от 30. Чакали сме за един хляб по два дена. Отваряш хладилника и няма какво да ядеш. Оставете какво дават. Снимали веднъж кадри на пълния хладилник и ги показват само тези – едни и същи кадри“, сподели във видео в социалните мрежи Тошко.

Въпреки разочарованието си и „забития нож“ в гърба му от страна на Милен именно за Цветков гласува спортистът, когато думата бе дадена на отпадналите финалисти. „Той е по-комплексният играч“, заяви Тодор, когато трябваше да посочи фаворита си между лекаря и фитнес инструктора Борислав. В крайна сметка обаче вотът на напусналите шоуто участници не повлия на резултата, който бе решен в последна битка на Арената. След като успя да вкара първите си два коша доста по-бързо от своя противник, Милен бързо натрупа преднина, която така и не загуби до финала.

Previous post Корона кризата удари финансово и Веселин Маринов
Next post Гледаме безплатно избора на новата „Мис Плеймейт“