Милионерска щерка топли леглото на Шарл Льоклер

Милионерска дъщеря вдъхновява пилота на „Ферари“ Шарл Льоклер. Предприемчивата Шарлот Сине започна кариерата си като модел, но по време на изолацията заради коронавирус миналата година, започна и свой дизайнерски проект.

Красавицата продава по цял свят изрисувани от нея обувки, а освен това има линия за дрехи и се занимава с архитектура. Генът при Шарлот си казва думата, защото баща й Еманюел Сине е един от най-успешните бизнесмени в Монако. Той е генерален мениджър на компанията „Сосиете де Бен дьо Мер“, която притежава и управлява прочутите „Отел дьо Пари“ и казино в Монте Карло.

„Рисуването е голямата ми страст от малка – предметите, които създавам, са извор на щастие и свобода за мен“, обяснява Сине, която ходи с Льоклер от 2019-а. Тя може да се похвали със солидно образование и също като гаджето си говори говори френски, английски и италиански.

Двамата влюбени живеят заедно, което стана ясно след комична ситуация по време на поредния стрийм на Шарл в Туич. 23-годишният състезател толкова се бе съсредоточил във виртуална игра, че не чу телефона и остави приятелката си пред вратата почти половин час. 20-годишната Шарлот забравила ключа си от жилището на пилота, който бе потънал в поредната игра.

„Резюме на стрийма: приятелката ми трябваше да си купи абонамент за Туич канала ми, за да може да влезе в чата и да ме помоли да й отворя. Чакала долу 25 минути, тъй като не си чувах телефона – бях със слушалки на ушите и много съсредоточен върху състезанието си. Обаче се е абонирала само за един месец“, разказа през смях Льоклер, който върви шести във временното класиране на Формула 1. Най-големият удар той понесе на домашното си Гран при в Монте Карло, където не успя да стартира заради проблем с болида.

Previous post Шеф Токев пак тръгва на лов за храна
Next post Ген. Мутафчийски сниман да кара сърф в Черноморец