Мими Иванова и Развигор Попов потънаха в лукс

Мими Иванова и Развигор Попов се радват на чисто нов мезонет. Музикалното семейство най-сетне сбъдна мечтата си да си купи голям апартамент в столицата, в кооперация ново строителство. На първото ниво се простирали хола и кухнята им, а спалните били разположени отгоре. Апартаментът се намира на висок етаж и има огромна панорамна тераса. Мими изцяло сама подбрала обзавеждането на жилището, като заложила на своите любими цветове – бежово, кремаво, бяло.

Мезонетът излязъл прескъпо на музикалните легенди, тъй като подобен тип жилища в София не падат под 400 000 лева.

Тази година обаче певицата продаде родната си къща в Хисаря – общо наследство на нея и двете й сестри. Най-голямата от сестрите починала преди десет години, а другата – Женя, е майка на поп фолк певицата Десислава.

Още преди години съпругата на Развигор Попов се опитваше да се раздели с имота, който пустееше дълго време след кончината на кака й Иванка, но едва сега успя да намери купувач. В курортния град парцелите се харчат бързо, а Мими не се притеснявала, че като отиде там няма да има къде да отседне, тъй като Хисаря е пълен с хотелски комплекси.

Дълго време тя и Развигор бяха с най-ниски пенсии в гилдията – той вземаше едва 70 лева заради липсата на доказан трудов стаж. От началото на годината и двамата вземат по 350 лева, тъй като бяха удостоени с премии за постижения в сферата на културата, които ще бъдат валидни за срок от 3 години, пише Ретро.

Previous post Поли Генова представи новия си хит „Na Na“
Next post Преслава, Галена и Азис спряха участията си