Мирела от „Игри на волята“ има връзка с холивудски актьор

Холивудската звезда Юлиан Костов е във връзка с участничката от миналия сезон на риалити формата по NOVA „Игри на волята“ Мирела Илиева. Двамата бяхме на почивка в Лондон“, каза красавицата пред „Телеграф“.

Новата звездна двойка Юлиан Костов и Мирела Илиева, която скоро пусна дебютното си парче „Бих го изживяла пак“, признаха, че са във връзка. Двамата не пропуснаха да качат снимки от ваканцията им в столицата на Великобритания в социалните мрежи. А участничката от формата сподели, че са си прекарали страхотно и са обиколили много красиви места само за два дни. „Не бяхме по работа, а на почивка. Сега споделяме снимки, но вече се прибрахме в България“, допълни тя.

Костов сподели и редица видеоклипове от приключението си с любимата. Той показа стаята от хотела, в който са отседнали. Разбира се, в нея имаше романтична обстановка със скъпо шампанско и цветя. Актьорът успя да заведе Мирела и на мюзикъла „Цар лъв“, който му е любимият филм.

„Правих най-любимите си неща в Лондон с най-близките си хора. Вечеряхме в ливански ресторант, защото това ми е любимата кухня, карахме колела в Хайд парк и парка Сейнт Джеймс, където нахранихме катериците. Много се радвам, че завършихме пътуването с превъзходен обяд с пица и паста“, написа Юлиан.

Previous post Веселка от „Фермата“ отложи сватбата си
Next post Като Диана Габровска: Култова БГ TikTok звезда в розовите филми