Миро посвещава песен на любимата си

Певецът Миро отново изненада феновете си, които вече изгарят от нетърпение да чуят новите песни от последния му втори студиен албум „Мироглед“. Той пусна кратък откъс от парчето „Сам“, което все още не е дебютирало в стрийминг платформите. Най-верните му почитатели, които са се сдобили с диска на тавата, обаче, вече са имали шанса да му се насладят.

Наред с песента „Нямаш време“, „Сам“ е посветена на любимата жена на поп звездата – съпругата му Ели, чиито бизнес в Лондон често ги разделя, но не разклаща чувството им за принадлежност един към друг. „Не е добре за мен да бъда сам. Какво да кажа? Ти ми кажи. Обичам те, това не се мени“, гласи малката част от текста, която Миро е споделил с последователите си във Фейбук. Откъсът е придружен и от видео материал, вероятно част от предстоящ да излезе клип към песента, който ни отпраща към идиличен плаж в неопределено време и ни потапя в красивите багри на тюркоаза.

Припомняме, че почитателите на Миро ще имат възможност да чуят както тази песен, така и останалите тракове от новия му албум на специален концерт, посветен на тавата. Осем месеца след напълно разпродадената й премиера в Античен театър Пловдив, певецът ще излезе под светлината на прожекторите в Joy Station на 15 май.

„Шест от 13-те песни са на различни честоти – записвани са на 432 херца, така наречената божествена честота, която доказано ни кара да се чувстваме по-спокойни. Това са „Луди“, „Дъвки“, „Очите“… Открийте останалите сами.“, разказа с усмивка Миро.

Билетите за събитието са на цена от 30 лв. За високия градус на настроението ще се грижат още група SoulBmoll и специални гости, които ще останат изненада за публиката до последния момент.