Миро призна за проблемите си с алкохола

В първите дни на новата 2022 г. Миро отпраши на почивка, но този път изневери на любимата си Исландия и замина на топло – на Малдивите.

С поредица екзотични кадри съобщи и много важна новина, като заговори за скандалното си минало. Любимият български изпълнител призна за проблемите си с алкохола и какво прави от три години насам.

„Днес правя 3 години откакто съм трезв… Преди 3 години направих избор. Това беше второто най-добро решение в живота ми досега…. Благодарен съм, че съм трезвен. Благодаря, Господи“, написа Миро.

За никого не е тайна, че славата подтиква Миро към лош начин на живот, а пороците се проявяват един след друг. Миро успява първо да се отърси от наркотичната си зависимост и вероятно това е първото най-добро решение, за което става на въпрос в статуса му. От три години не близва и капка алкохол, а от две години се е отдал и на спорт, което личи по телосложението му, пише Шоу Блиц.

Неговата съпруга Ели стои в основата на неговата трансформация и единствена тя успя да извади от него истинската му същност и да му покаже правилния път в живота.

Previous post Емоционално признание – дъщерята на Азис му разби сърцето
Next post Стрес в ефира! Рачков жестоко обиди Ивана на тема ласки