Миро: С Галя създадохме „Каризма“ по неволя

Певецът Миро, който се присъедини към журито в новия сезон на „Гласът на България“, разкри как заедно с Галя са създали дует „Каризма“ в един от последните епизоди. Миро започна да разказва за първите стъпки в кариерата си, провокиран от Дара.

Той сподели, че в семейството му няма други музиканти, а родителите му купили пиано, след като негови учители забелязали, че има музикален талант. Миро се включил в църковен хор, започнал да свири и да пее и да участва в най-различни конкурси в страната.

„След това направих един дует с едно момиче, защото се оказа, че нямам пари да издам първия си самостоятелен албум. Момичето се казваше Галя, групата се казваше „Каризма“. Ние се събрахме по неволя. Галя искаше самостоятелна кариера, аз бях готов с песните за първия албум, апропо те отидоха при Тони.

Това беше положението, защото така можехме с Галя да си платим наема. Седем години по-късно ние се разделихме като приятели, такива, каквито бяхме и това е най-ценното, което можем да си подарим един на друг в живота“, разказа Миро за създаването на един от най-успешните български дуети – „Каризма“.

Previous post Щерката на Иво Танев в скоростен развод с Десо от „Мастило“
Next post Големият спор: Колко струва сватбената рокля на Златка Райкова?