Миро с неочаквано признание за „Маскираният певец“ и Крисия

Поп звездата Миро бе сред участниците в третия сезон на „Маскираният певец“, чиито финал бе в събота, а наградата грабна „Госпожицата“ – певицата Виктория Георгиева. Миро се криеше зад маската на „Носорогът“ и бе сред любимите участници и сочен за победител.

Миро не успя да се пребори за победата, защото бе разконспириран преди края на сезона, пише Шоу Блиц. На финала на „Маскираният певец“ се щракна за спомен с друг участник, който бил негов фаворит. И призна, че през цялото време двамата са били каравана до каравана, без да подозират за самоличността на другия.

„След падането на маските в “Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях, (и мой фаворит) се оказа още по-милата и симпатична млада дама Крисия. Почти 3 месеца съжителствахме каравана до каравана „, призна Миро.

Припомняме, че Крисия умело се криеше зад маската на „Гъбарко“ и бе определен като най-веселият участник и любимец на малките деца. Първоначалните предположения бяха, че Михаела Маринова е влезнала в този костюм, но в последните седмици панелистите разконспирираха самоличността на Крисия и вероятно това я отдалечи от победа в шоуто и остана на второ място, както и на детската Евровизия, когато представи страната ни с „Детска планета“.

Previous post Дженифър Анистън приемала тежко слуховете за бременността си
Next post Алекс Петканова прикова погледите с перфектно тяло по бельо