Мисис Баба Universe води борба със стареенето

Мисис Баба Universe Дони Василева започна серия от срещи на живо с дамите в цялата страна в помощ на борбата със стареенето.

Целта на мини-форумите е по-пълноценното и ефективно използване на продуктите, съчетано с полезни съвети за грижа за кожата в домашни условия. Всяка неделя срещите се излъчват онлайн във Фейсбук и Инстаграм профила на марката й.

Преди дни на бляскава церемония в столицата бяха връчени наградите за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“. Василева грабна отличието „Българска козметична компания“.

По време на събитието в категорията „Медии и журналистика“ бе отличена светският журналист на NOVA NEWS Ивелина Кунчева, а за „Благотворителност“ признание получи Деси Тенекеджиева.

Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито отличи 11. За доброто настроение на гостите се погрижи първият носител на титлата „Мистър Дядо“ – Иво Танев. Средствата събрани от благотворителния търг бяха предоставени на неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставяйки им възможности за развитие и усъвършенстване в лицето на Богдана Желявска.

Previous post Според зодията: Как да накарате мъжа да се влюби във вас
Next post Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова се дипломира