Мисис България скри шапката на шеф Манчев в „Черешката на тортата“

Новият сезон на “Черешката на тортата“ по Нова телевизия започна с любопитна порция екзотика. Мисис България 2022 Манита Вартан спретна традиционно арменско меню за гостите си, от което дори самия кулинарен експерт се изненада и призна, че е научил нови неща.

“Аз се чувствам колкото арменка, толкова и българка“, обясни Манита, цитирана от varna24.bg.

Акцентът обаче беше поставен на друг интересен елемент от заснемането на готвенето. Мисис България се появи в кухнята си в блуза с щедро деколте и обяви, че това е специален поздрав за шеф Манчев. “Надявам се да ме вземе за асистентка в предаването“, заяви Вартан.

“С тази униформа – направо ще те взема за шеф“, коментира шеф Манчев, без да се развълнува много от провокациите на миската. Манита пък заяви, че според нея е мит, че миските не могат да готвят и именно “Черешката“ го е доказала в предишните си издания, където е имало доста красиви участнички с корони от конкурси.

В първата седмица на новия сезон на предаването му, останалите участници са певицата Катя Близнакова, актьорът Калоян Катинчаров, бившата участничка в Hell’s Kitchen България Деси Цонева и футболният треньор Велислав Вуцов. Те останаха доста изненадани от арменската вечеря, макар и някои от тях да отчетоха, че на трапезата ястията са били твърде много и ефектът се е позагубил.

Изненадата на Мани успя да смае гостите – нейната гордост Елизабет пя от сърце за тях. А за цялостното си представяне в кухнята и атмосферата, която създаде, първият домакин в новия сезон получи 39 точки.

Previous post Журналистката Гена Трайкова eмигрира в САЩ
Next post Почина кралицата на рокендрола Тина Търнър