Мисис България тича с принца на Дубай

Мисис България 2020 Европа взе участие в дубайския маратон по лична покана на шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал-Мактум. Мариета Захариева, която грабна титлата Мисис Европейски съюз в естонската столица Талин, се включи в многохилядния 10-километров маратон с благотворителна цел в Дубай, организиран от 33-годишния престолонаследник на арабския остров.

Наред с това принц Хамдан разговарял с Мариета и за пробиотиците, които тя произвежда, като част от дългосрочната стратегия на милиардера за здравословен начин на живот на всички, живеещи или почиващи в Дубай. Нещо, към което синът на емира на Дубай и премиер на Обединените арабски емирства Мохамед бин Рашид ал-Мектум се стреми с множество подобни инициативи.

В маратона се включи и най-близката приятелка на Захариева – Виктория Славкова, която гoдини наред е дясната ръка на бившия спортен министър Красен Кралев, а сега живее в Дубай със съпруга си и развиват бизнес.

Мариета се върна от Дубай в понеделник, а броени часове по-късно стана единствената българка, удостоена с две награди на церемонията „Знаменитост на годината“. Единият приз бе за най-успешна носителка на титлата Мисис България, а втората е за фармабранд на годината.

„Изпитвам удовлетворение и благодарност от добре свършената работа. Сбъднаха се не една, а две мои цели. Защото мечтите ми не са просто фантазиране, а упорита работа, с която ги постигам. Удовлетворение, че вървя в правилната посока, а моят труд вижда външна оценка и получава такива престижни награди“, споделя тя пред таблоида „България Днес“.

Previous post След „Фермата“: Лора проговори за гаджето си и какъв й е Любо
Next post Гери-Никол се мори във фитнеса