Мистерията падна! Ева Веселинова показа уж! бащата на близнаците

Бившата водеща Ева Веселинова, която ревностно пази в тайна своя личен живот, най-после показа любимия си, от когото роди близнаци преди почти година.

За първи път блондинката публикува няколко кадъра на стори от романтичната вечер, която е прекарала с мъжа на сърцето си преди няколко дни. Ако са верни слуховете, че тя е в афера с продуцент, който вече не е женен, а официално разведен мъж, нищо чудно скоро да видим и лицето му, предполага Hotnews.bg.

Двамата са посетили Националната опера и балет, а след това са се отдали на разходка в снежна, нощна София. От кратките клипчета виждаме, че Ева се е наслаждавала на мюзикъла „Мама мия“ от балконските места в операта и не е пуснала ръката на любимия си нито за миг.

Всъщност това е първият кадър, на който Веселинова показа (малка част) от бащата на децата си. На безименния ѝ пръст блести красив пръстен, вероятно годежен, а мъжката ръка е в сако и голям часовник.

Преди близо две години Веселинова отрече да излиза с богат застаряващ грък и каза, че мъжът до нея е българин и на подходяща възраст. Явно е и заможен, след като може да издържа голямото си семейство.

Previous post Симона Дянкова събра грациите ни на елегантно парти
Next post Вижте коя е красивата съпруга на новия председател на парламента