Мистерията се заплита: От кого е бебето на Лора в сериала „Братя“

Един въпрос не дава мира на зрителите, откакто се разбра, че Лора от сериала „Братя“ по Нова телевизия е бременна. Всички се питат кой от двамата братя е бащата на бебето.

Тежки съмнения и крайни решения ще преобърнат завинаги съдбите на героите в новите епизоди на сериала „Братя” тази седмица. Новината за бременността предизвиква истински шок у Лора и Борис – двамата не могат да повярват, че най-после имат шанса да станат родители.

Щастието им, обаче, трае кратко, защото и двамата крият своите съмнения. Лора (Йоанна Темелкова) много се страхува, че бременността може да е резултат от последната й среща с Драго (Владимир Михайлов), а Борис (Калин Врачански) отчаяно търси потвърждение на надеждата, че лечението е подействало бързо върху здравословното му състояние. Чие е бебето и какво очаква семейство Донкови в бъдеще?

Колкото повече осмисля информацията за предателството на Ива (Искра Донова), толкова по-трудно става за Калин (Стойо Мирков) да изтърпи присъствието й. Измаменият мъж е все по-жлъчен към съпругата си и не може да се примири с нейната постъпка. Той взима противоречиви решения, от които после се отказва, а емоционалното му състояние се влошава буквално с часове. Докъде ще го доведе огромната болка и с каква изненада ще шокира съпругата си?

Симеон (Мартин Петков) е все по-озадачен от отношенията между своите родители. Той усеща, че те имат сериозни проблеми, които се опитват да скрият от него, но предпочита да не се бърка в тяхната връзка, за да не усложни нещата. Момчето се е фокусирало предимно върху приятелството си с Вики (Дария Хаджийска) и двамата се сближават все повече. Тийнейджърката, която още живее с ужаса от преживяното покрай отвличането, намира все повече сигурност и спокойствие в компанията на Симо.