Мистър „Панорама“ Бойко Василев става баща на 51

Повече от година след като Бойко Василев се ожени за втори път, водещият на „Панорама“ очаква бебе. Това съобщава в. „Уикенд“. Миналата пролет 51-годишният журналист каза „да“ на колежката си Албена, която носи фамилията си с тиренце.

Втората съпруга на телевизионера е шеф на сутрешния блок на БНТ и не е присъствала на официалното откриване на новия сезон на предаването. Това се разбира и от отсъствието й от снимката за спомен, която целият екип си е направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска.

Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един голям син от първата си жена Адриана, с която се разведоха малко преди да вдигне втора сватба. Миналата година журналистът и половинката му бяха забелязани да си правят изследвания в лаборатория в столицата, посещавана предимно от двойки, които се подготвят за инвитро процедура.

Въпреки че Бойко и Албена предвидливо бяха отишли да дават кръв в късните часове на деня, когато няма много пациенти, те все пак бяха забелязани и снимани на опашката за изследвания. Двамата са заедно от 4 години, като първоначално пазеха връзката си в тайна.

Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец, избягвал Албена по коридорите на „Сан Стефано“ 29, за да не ги одумват колегите им. Едва след развода с първата си жена водещият на „Панорама“ за пръв път представи публично любимата си жена.