Мис България Нанси Карабойчева чака бебе №2 през юли

Носителката на престижния приз Мис България 2013 Нанси Карабойчева и волейболистът Добромир Димитров са в трепетно очакване на втори син. Бебето ще се появи през юли, това разкри обичаната моделка пред „Телеграф“. По същото време през изминалата година проплака първородното им момче Матей.

Новината, че Нанси очаква втора рожба, изненада както почитателите, така и част от близките й приятели и познати. „Наистина стана много бързо. Истината е, че не беше точно планирано. Всъщност с мъжа ми още като родих започнахме да обсъждаме варианта да имаме още едно дете. Само че говорихме за някакъв период, след като Мати стане на поне шест месеца, примерно. Но съдбата си знае работата и се случи по-рано. Очакваме второто бебче отново през юли. Избрали сме име, но до раждането ще го пазим в тайна“, казва Нанси. Намира двете бременности за различни. „През тази нямах толкова гадене и повръщане, неразположение в първите месеци, но пък сега от доста по-рано ми е тежичко.

Определено това да гледаш бебче и да си бременна е предизвикателство. Аз за щастие имам съпруг, който ми помага много с всички задачи. Смятам, че по-голямо приключение ще е, когато и двамата вече са на бял свят и трябва да се справям с едно прохождащо или ходещо дотогава мъниче и с едно бебче“, допълва с усмивка красавицата.

Нанси издава, че синът й Матей кипи от енергия. „Когато тъкмо беше навършил седем месеца и започна да се изправя и да се опитва да прави някакви крачки, аз бях леко шокирана, защото ми се струваше много малък. Вече е на девет месеца и все по-смело се опитва да ходи с помощ. Лази и иска постоянно да прави нещо различно. И като цяло си е малко диваненце, ама в хубавия смисъл на думата. Аз много се радвам, че е такова живо и слънчево дете, защото е забавно през цялото време“, издава Карабойчева.

Добромир се справя страхотно с ролята си на баща, като едновременно с това успява да помага на жена си с домакинството. „Ако трябва да съм напълно честна, по-скоро аз му помагам на него. Готвенето е единствената сфера, която не му е силна и там изцяло всичко е в моите ръце. Но оттам нататък всичко останало той го върши“, казва тя.

Допреди няколко седмици семейството живееше в Пловдив заради работата на спортиста. Сега Нанси, Добромир и синът им отново се радват на динамичния столичен живот. „Откакто Мати се е родил не сме имали почивка. Не ни е оставало такова време. За следващата седмица сме си планирали да отидем за първи път с него, тримата за четири дни да пробваме как ще бъде на планина. До Банско ще ходим. Иначе, когато имаме почивки, до момента все сме си ходили в Пазарджик и в моето село, съответно при бабите и дядовците. Те да се радват на малкия, а ние си почиваме. Така че на организирани почивки повече от година не сме ходили. Тепърва ще пробваме.

И ако всичко с бременността ми е наред, дори много амбициозно сме си планирали едно море. Тогава ще бъда в края на осмия месец“, казва още Карабойчева. Двамата обичат планината, това е една от причините да релаксират и да се изолират нависоко. Не са се ваксинирали, но са убедени, че рано или късно ще го направят.

През април Нанси отбеляза своя 28-и рожден ден. „Отново бях на село с моите роднини. Много ми е голяма родата, така че аз като направя едно събиране пак сме 20 човека. Уж щеше да е по-скромно и тихо, но реално си го направихме както ние си знаем“, завършва с усмивка Карабойчева.

Най-романтичният подарък от волейболиста е колие

През годините Нанси е получавала много и различни подаръци, най-сантименталният от които – колие. Бижуто било изненада от страна на съпруга й Добромир. „Той не е от най-романтичните (смее се). Преди години се беше постарал. Явно беше слушал какво точно искам и ми беше взел точно такова колие, за което едва ли не си мечтаех. Тогава наистина се изненадах, тъй като не го очаквах. По принцип винаги под някаква форма подаръците си ги обсъждаме предварително. А пък тогава беше наистина изненада“, разкрива тя.

Previous post Графа стана пират с китара в ръка
Next post Натали Трифонова на маникюр с джип за четвърт милион