Мис България 2020 се превърна в копие на Галена

Мис България 2020 Венцислава Тафкова е взела кардинално решение да отреже дългите си черни коси и да се подстриже късо на черта. Моделът от Пловдив позира от колата си с тъмни слънчеви очила, подобни на тези на певицата и изцяло нова прическа.

С подобна визия е и Галена, което стана причина фенове да се припознаят и да объркат двете фурии. „Това Галена ли е?“, питат последователи в мрежата под стори на миската.

Късата права коса на Тафкова се хареса на по-голямата част от аудиторията ѝ, но разбира се, имаше и недоволни. „Жалко! Защо си отряза хубавата коса! Повече ти отиваше“, коментират разочаровани фенове.

Модата ала Галена определено става модерна и все повече популярни личности у нас следват новата ѝ визия. Нейните колежки Мария, Емануела и Биляниш също решиха да се подкъсят. По всичко личи, че късата коса е напът да се превърне в световен тренд.

А и да не забравяме, че когато жените променят прическата си, идва ред и на смяна на мъжа, пише „Хотарена“. Дали пък няма нова звезда на хоризонта за Тафкова? Предстои да разберем…