Мис Вселена България 2021: За мен е чест да представя страната ни

21-годишната Елена Данова от Кричим обича да пее, занимава се с актьорско майсторство и мода, в новата си роля ще представи страната ни в Израел.

Елена Данова е новата Мис Вселена България 2021. Тя бе избрана след онлайн кастинг сред 48 одобрени кандидатури на момичета от цялата страна.

Елена от Кричим е на 21 г., сега е студентка в Софийския университет със специалност “Връзки с обществеността”. Владее английски и немски език.

В новата си роля на Мис Вселена България 2021 Елена Данова ще представи страната ни на най-престижния международен конкурс за красота – “Мис Вселена 2021” , чийто финал ще се проведе на 12 декември в Айлат, Израел. Всички участнички трябва задължително да се ваксинират.

„За мен е чест да представя България в тази надпревара. Благодаря на агенция „Бок стар Моделс“ за това предизвикателство“, заяви за „Марица“ Елена.

В свободното си време тя обича да пее, занимава се с актьорско майсторство и мода. Любимата й актриса е Стоянка Мутафова, имала е възможност да я види приживе. Тогава Госпожа стихийно бедствие й написа в автобиографичната си книга да продължи да следва мечтите си.

Кметът на Кричим Атанас Калчев също поздрави победителката.

Previous post Мъжът на Сашка Васева: Оперираха я, тя вярва, че Бог ще й помогне
Next post Звезди и плеймейтки пощуряха на Хелоуин, вижте как ще се маскират