Мис Вселена: Българката е в топ 10 за най-добрите вечерни рокли

Българският модел Елена Данова се нареди в челната десятка на най-добрите вечерни рокли на един от най-големите конкурси за красота в света Мис Вселена. 21-годишната студентка по „Връзки с обществеността“ премина през първите кръгове на модния подиум.

От водещите публиката научи за нея какво е образованието й, че е участвала в реклами и филми, както и че се стреми да намали въглеродния отпечатък, който оставя върху природата, като се стреми да ходи пеша и да използва все по-малко автомобила си. Освен това Елена обича да организира и благотворителни събития.

Данова вече се представи в бански костюм, национална носия и вечерна рокля, което й донесе позиция в топ 10 на конкурса. За най-добър официален тоалет бе поздравена Мис Франция, като българката остана на девето място. Останалите красавици, които влизат в списъка, са представителките на Великобритания, Индия, Чехия, Кайманови острови, Чили, Аруба, Хондурас и Колумбия.

Впечатление именно на дефилето на вечерните рокли направи, че голяма част от момичетата не са имали време да свикнат с високите токове и облеклата си, заради което често се подхлъзваха на модния подиум. Въпреки това реакцията на публиката беше повече от положителна, като присъстващите почти винаги аплодираха бурно притеснените момичета.

„Може да подкрепите участието ми на на финала на най-престижния формат за красота, като гласувате на официалния сайт www.missuniverse.com и мобилното приложение под името на България! Гласуването ще е решаващо за влизането в Топ класациите“, обяснява Елена Данова.

Юбилейното 70-о издание на Мис Вселена се провежда в Ейлат, Израел.

Previous post Ето колко струва билетът за концерта на Мария Илиева в Америка
Next post Звезди смениха лицата си с ботокс и хиалурон, филъри подмладиха Джулиана Гани и Нора Недкова